4 juli 2011
19:00

Högsby FC

Referat: Fagerhults AIK - Högsby FC

Sista matchen ut innan sommaruppehållet som dock var höstens egentliga andra match.
Ett blött Ekingen mötte FAIK o gästerna i Högsby, inget publikväder och inte heller kunde något av lagen spela ut.
Mestadels krig och felstudsar där dock FAIK började bäst, i slutet av halvleken tar Högsby över och FAIK ser trötta ut, kan bero på många byten efter 2 tidiga sträckningar.
Inga jättelägen för att nollan skall spräckas åt något håll i hela halvleken utan bara några ofarliga ströchanser.
I andra har hemmalaget repat sig igen och bjuder upp till dans, spelet likt första men FAIK får ha mer boll och det ser ut som unga Högsby är trötta.
Trots detta får bortalaget in 0-1 efter att Mirre varit ute och kolliderat med bortaspelare.
En vanlig situation för FAIK som nu för 5 matchen i rad börjar jobba i uppförsbake och som många ggr innan gör det bra.
Precis som mot Långemåla kommer även en rättvis kvittering mot slutet genom Jevve på egen framjobbad straff.
Rättvist resultat får sägas även om det var arga känslor efter matchslut.
Nu är det marknadsfotboll och kommunmästerskap inom kort och vi tränar onsdagar under sommaren för att bibehålla den fina form vi har just nu.